Популярний сервіс Google припиняє існування з 2 квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда Goolge заявила про припинення підтримки популярної програми Google Podcasts. Програма перестане працювати в США з 2 квітня 2024 року, а в усьому світі сервіс закриють протягом року. Про це повідомляє Tech Crunch.

Google Podcasts або Google Подкасти – знаменитий сервіс з подкастами, який багато хто любив за його простоту і за те, що він безкоштовний. За більше 5 років існування програма має більше 500 млн завантажень на Android і сотні тисяч завантажень на iOS.

Вперше Google оголосила про плани покінчити з сервісом у вересні 2023 року. Компанія пропонує всім фанатам подкастів перейти на сервіс YouTube Music, в якому зібрано і музику, і подкасти. Однак сервіс вимагає підписки, з якою у Росії можуть виникнути труднощі.

Якщо зайти до Google Podcasts після 2 квітня, замість робочого сервісу користувач отримає банер на весь екран із рекомендацією залишити сервіс та вибрати YouTube Music. У 2020 році аналогічним шляхом корпорація переганяла користувачів з сервісу Google Play Music в YouTube Music.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.