PUBG Mobile отримає режим високої продуктивності та 120 fps у прийдешньому оновленні

Нарешті популярний онлайн-шутер заграє новими барвами на потужних смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Студія Krafton офіційно оголосила, що популярна гра в жанрі королівська битва PUBG Mobile скоро отримає режим 120 кадрів за секунду. Він з’явиться в оновленні 3.2.

Гравці отримають більш плавний і чуйний геймплей. Зараз у PUBG Mobile доступно максимально 90 кадрів на секунду. На жаль, поки неясно, які саме пристрої отримають нову опцію.

Режим 120 кадрів за секунду, найімовірніше, буде оптимізовано для флагманів і субфлагманів через високі вимоги до рендерингу гри з вищою частотою кадрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що режим 120 fps вже доступний бета-тестерам, але вони повідомляють про деякі проблеми з нагріванням смартфонів і підвищеною витратою заряду батареї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.