PlayStation 5 Pro отримає на 28% швидшу оперативну пам’ять і на 45% потужнішу відеокарту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У PlayStation 5 Pro, що отримала назву Trinity Enhanced, з’явиться нова мітка, що позначає ігри, оптимізовані для використання можливостей системи, що нагадує епоху PlayStation 4 Pro, ідеться в недавньому звіті Insider Gaming.

Ця мітка буде відрізняти ігри на PlayStation 5 Pro, в яких використовується ексклюзивний для Pro режим відображення. Передбачається, що цей режим буде використовувати всю міць системи, пропонуючи поєднання таких функцій, як підвищення роздільної здатності PSSR до 4K, 60 FPS в іграх і поліпшене трасування променів.

Ці можливості забезпечуються оновленими компонентами, включно з удосконаленою оперативною пам’яттю (+28%) і більш продуктивною відеокартою (+45%) порівняно зі стандартною версією ігрової приставки. Сумарний ефект від цих поліпшень зробить PlayStation 5 Pro на 45% швидшою за оригінальну модель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, за даними Insider Gaming, не гарантується, що всі ігри зможуть підтримувати одночасно і трасування променів, і 60 FPS. Найімовірніше, у геймерів буде вибір між цими режимами.

Спекуляції навколо виходу PlayStation 5 Pro припускають, що дебют відбудеться наприкінці 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.