Google Карти отримали корисне оновлення: інструменти ШІ, списки рекомендацій та багато іншого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про низку змін, які вона вносить до платформи Google Maps, зокрема, про оновлення штучного інтелекту. Тепер Карти Google надають кращу інформацію про місцезнаходження з першого погляду, з деталями на основі штучного інтелекту Google AI.

На Картах відображаються фотографії та відгуки, які підсумовують те, що людям подобається в тому чи іншому місці. За допомогою штучного інтелекту можна ідентифікувати страви в ресторані, а Google Maps також надасть інформацію про вартість, потенційну доступність і те, чи враховує ресторан дієтичні обмеження.

Google заявляє, що тепер буде легше знайти корисні списки рекомендацій від найкращих сайтів та спільноти Google Карти у вибраних містах США та Канади. Щоб скористатися цією функцією, знайдіть місто і проведіть пальцем по карті, щоб переглянути списки рекомендацій від людей, знайомих з цим містом. Також є списки “Тенденції”, “Найкраще” та “Перлини”, які висвітлюють популярні місця, які варто відвідати під час подорожі. На цьому тижні функція доступна в 40 містах, а в майбутньому буде додано ще більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом зі зміною рекомендацій, Google додає нові інструменти налаштування для створення списків на Картах. Користувачі Карт Google можуть вибирати порядок, в якому місця з’являються у створених ними списках, щоб ранжувати їх, а також є можливість додавати посилання на контент із соціальних каналів. Google повідомляє, що оновлення списків будуть доступні на Android та iOS наприкінці цього місяця.

Нарешті, користувачі Google Maps можуть очікувати на оновлений дизайн, який включає чистіший домашній екран з меншою кількістю вкладок і нові кольори піктограм, які полегшують пошук місць на карті.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.