Партнери Qualcomm та Google прискорять Chrome для Windows на Snapdragon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Windows на ARM за останні роки досягла значного прогресу, її розвиток стримується через відсутність підтримки. Навіть незважаючи на те, що від розробників існують власні додатки для ARM, які могли б зробити використання такого пристрою зручнішим для споживача, багато з них залишаються непоміченими через відсутність їхнього просування. Qualcomm і Google прагнуть змінити це, принаймні коли йдеться про браузер Chrome від Google.

Це не вперше, коли Qualcomm та Google співпрацюють. Ці компанії працюють разом на пристроях Android з моменту появи самого першого пристрою в 2008 році. Хоча багаторічне партнерство з Google в області Android може бути прибутковим як для мобільних пристроїв, таких як смартфони, так і для планшетів, воно схоже обмежене для великих мобільних пристроїв, наприклад ноутбуків під керуванням Windows.

Це призвело до того, що багато хто висловив сумніви щодо того, наскільки ефективним буде ARM на майбутніх пристроях з Windows, одним з яких є Пет Гелсінгер з Intel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm прагне довести, що сумніваються неправі. Шлях до цього справді розпочнеться з майбутнього випуску ноутбуків з ОС Windows на базі процесорів Qualcomm Snapdragon X Elite, що відбудеться цього року.

Qualcomm заявила, що під час попереднього тестування з використанням еталонних пристроїв Snapdragon X Elite новий браузер Chrome показав “значне покращення продуктивності” у тесті Speedometer 2.1. Оскільки Chrome є кращим браузером для багатьох пристроїв з Windows, це, напевно, буде важливо для споживачів, коли вони почнуть вирішувати, який ноутбук купити наприкінці цього року.

Chrome для Windows на Snapdragon вже доступний для завантаження всім, хто зараз використовує пристрій Windows на Snapdragon.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.