Apple оголосила про проведення WWDC 2024 з 10 по 14 червня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Apple оголосила про проведення 35-ї щорічної Всесвітньої конференції розробників, яка відбудеться з понеділка, 10 червня, по п’ятницю, 14 червня. Як і всі такі заходи, починаючи з 2020 року, WWDC 2024 відбуватиметься в режимі онлайн і стане безкоштовним для всіх розробників.

WWDC 2024 включатиме в себе онлайн-сесії та семінари, щоб розробники могли дізнатися про нові функції та програмне забезпечення, які будуть анонсовані на конференції.

У понеділок, 10 червня, Apple проведе основне шоу WWDC 2024, на якому буде представлено iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11 і visionOS 2. Воно буде доступне в застосунку для розробників, на сайті компанії і на YouTube.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що WWDC 2024 – це онлайн-подія, Apple знову планує провести спеціальний захід для обраних розробників і студентів, що відбудеться 10 червня в кампусі Apple Park у Купертіно, штат Каліфорнія. В Apple Park відвідувачі зможуть подивитися ключову презентацію і презентацію State of the Union, а також зустрітися зі співробітниками Apple і відвідати церемонію нагородження Apple Design Awards.

Потрапити на захід в Apple Park можуть чинні учасники програми Apple Developer Program, випускники Apple Entrepreneur Camp, переможці попередніх Swift Student Challenge і чинні учасники Apple Developer Enterprise Program, а учасників компанія вибере за допомогою випадкової лотереї.

Зазвичай Apple проводить Swift Student Challenge, коли оголошуються дати WWDC, але цього року конкурс стартував раніше. Переможці будуть оголошені в четвер, 28 березня. Вони отримають право відвідати спеціальне шоу в Apple Park, а 50 видатних переможців будуть запрошені в Купертіно на три дні.

Apple надасть розробникам додаткову інформацію про WWDC 2024 електронною поштою, у застосунку Apple Developer і на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.