Київстар анонсує несподівані обмеження для своїх абонентів

Київстар анонсує несподівані обмеження для своїх абонентів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії “Київстар” попередили своїх клієнтів про можливі обмеження, які можуть бути запроваджені. Про це повідомляється у заяві компанії на офіційному сайті.

Згідно з оголошенням компанії “Київстар”, користувачі тарифів IoT можуть зіткнутися з обмеженнями, якщо вони підключать 10 або більше SIM-карток за один розрахунковий період. Також обмеження можуть бути введені, якщо 30% або більше із цих підключених SIM-карток залишаться активними тільки в першому розрахунковому періоді. У такому разі мобільний оператор “Київстар” має право обмежити подальше підключення додаткових SIM-карток для цього абонента.

Обмеження для повторних підключень можуть бути введені вже з 1 квітня 2024 року і торкнуться таких тарифів: IoT Start, IoT Mini, IoT База.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що IoT (інтернет речей) являє собою систему пристроїв, які обмінюються даними між собою та із зовнішнім середовищем через мережу зв’язку.

Представники компанії “Київстар” зазначають, що завдяки IoT можна автоматично відстежувати роботу різних систем та процесів у режимі реального часу. Наприклад, контролювати стан устаткування чи відстежувати пересування транспортних засобів.

Зазначається, що для організації інфраструктури IoT необхідні розумні датчики та сенсори, обладнані спеціальними М2М SIM-картами, платформа для управління системою та обробки даних, а також мережа зв’язку для взаємодії пристроїв між собою та з платформою (наприклад, GSM, LTE або NB-IoT).

У компанії «Київстар» також запевняють, що компанія має можливість надати бізнесу усі необхідні ресурси для побудови інфраструктури IoT: М2М SIM-картки, власні мережі для передачі даних, програмне забезпечення для збирання та обробки інформації.

Повідомляється, що наразі технологія IoT широко застосовується у багатьох галузях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.