Новий інтерфейс статусу і редактор зображень на базі ШІ у WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp має намір зробити революцію в способах взаємодії користувачів з оновленнями статусу і фотографіями, представивши новий інтерфейс і редактор зображень на основі штучного інтелекту (ШІ).

Недавні звіти показують, що WhatsApp працює над значними змінами в дизайні панелі оновлень статусу, переходячи на картковий формат, що нагадує оновлення статусу в соцмережах. Цей редизайн є частиною ширших зусиль з оптимізації взаємодії з користувачем, що дає змогу плавно перемикатися між текстом, відео та фотографіями в композиторі статусу. Інтегруючи вибір мультимедіа безпосередньо в компоновщик статусу, WhatsApp прагне зменшити плутанину і кількість кроків, необхідних користувачам для обміну різними типами контенту, що потенційно збільшує залученість на платформі.

Повідомляється, що крім оновлення інтерфейсу WhatsApp розробляє редактор зображень на базі ШІ. Ця функція, яка все ще перебуває на стадії розробки, обіцяє дати користувачам можливість редагувати фотографії безпосередньо в додатку з використанням передових інструментів ШІ. Початкові попередні перегляди припускають включення таких параметрів, як “Фон”, “Змінити стиль” і “Розгорнути”, які можуть запропонувати користувачам унікальні можливості редагування, раніше недоступні в додатку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На скріншоті, опублікованому WABetaInfo, ранню версію цієї функції видно в інтерфейсі, який відображається під час надсилання зображень у WhatsApp для Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.