Клієнтам Київстар обмежать доступ до низки тарифів

Клієнтам Київстар обмежать доступ до низки тарифів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Київстар було ухвалено рішення про обмеження в обслуговуванні абонентів, які активують велику кількість SIM-карток та перестають ними користуватися після обнулення балансу. Таким абонентам вже з квітня заборонять підключатися до мережі “Київстар” повторно, заявили на сайті мобільного оператора.

У Київстар знайшли спосіб боротьби з несумлінними клієнтами, які активують безліч SIM-карток для використання наявних на їх мобільних рахунках тарифних нарахувань на момент активації. У компанії повідомляють, що повторне підключення таких абонентів буде обмежене вже з 1 квітня.

Обмеження вводяться для користувачів, які протягом одного розрахункового періоду підключають більше 10 SIM-карток, 30% і більше з яких використовуються абонентами виключно в перший розрахунковий період підключення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Якщо абонент здійснює підключення 10 і більше SIM-карток протягом одного розрахункового періоду, при цьому 30% і більше з підключених SIM-карток активні (здійснюється надання та отримання електронних комунікаційних послуг) лише перший розрахунковий період підключення, то Київстар має право обмежити наступне підключення додаткових SIM-карток такому абоненту” – пояснили в Київстар.

Також у компанії уточнили, для яких тарифів вводитимуться обмеження у підключенні:

  • IoT Start
  • IoT Mіні
  • База IoT

Варто зазначити, що клієнти компанії “Київстар” мають можливість придбати універсальну SIM-карту для підключення до неї інших пристроїв, планшетів або телефонів. Для цього достатньо скористатися послугою попереднього замовлення універсальної картки Smart SIM на сайті компанії та підключити до неї необхідну послугу. Водночас у компанії зазначають, що клієнти, які обслуговуються за контрактом, мають звертатися до магазинів Київстару для активації такої SIM-картки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.