Microsoft працює над портативною ігровою консоллю Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, зараз проходять випробування декількох прототипів портативної приставки Xbox. Про це Джез Корден повідомляє у своєму подкасті, присвяченому консолі Xbox. Він стверджує, що дізнався від інсайдерів, що існує кілька прототипів портативних Xbox. Експерт підкреслює, що це не старі прототипи, а нові розробки.

Вони повинні не тільки “виводити” ігри з хмари, а й самостійно запускати ігри Xbox. За даними Sony PlayStation Portal, ці пристрої будуть справжніми мобільними ігровими консолями, а не просто потоковими пристроями.

Чи вирішить Microsoft дійсно випустити мобільну версію Xbox, все ще під питанням. З підпискою на ігри Game Pass безумовно є вагома причина для випуску портативного пристрою. На додаток до безлічі ігор екстра-класу, у підписку входить ретельно підібрана добірка інді-ігор, які дуже підходять для мобільних пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Філ Спенсер, голова ігрового підрозділу Microsoft, кілька разів заявляв, що є шанувальником портативних пристроїв. Однак жодної конкретної інформації про таке обладнання від Microsoft він поки що не надав.

Новий президент Xbox Сара Бонд поки що не прокоментувала чутки. Компанія анонсувала “захоплююче нове обладнання” на кінець року, але не повідомила жодних подробиць. Можливо, це буде не портативна консоль, а потужніша версія Xbox Series X. Вона позиціонуватиметься як аналог PS5 Pro від Sony.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.