Microsoft може розробити відразу кілька прототипів портативної консолі Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією, наданою співробітником порталу Windows Central, Джеймсом Корденом, стало відомо про розробку кількох нових портативних пристроїв Xbox. Корден підкреслив, що ці прототипи абсолютно відрізняються від раніше згаданих пристроїв і не мають з ними жодного зв’язку. Він ще підкреслив, що наявність прототипних пристроїв не означає автоматичного випуску їх на ринок.

З огляду на успіх Nintendo Switch з продажами понад 100 мільйонів екземплярів, в останні роки були анонсовані аналогічні пристрої, у вигляді Steam Deck, ROG Ally і PlayStation Portal. Тому не дивно, що Xbox вирішив зайняти свою нішу в сфері портативних ігрових аксесуарів.

Наразі точна дата анонсу нового портативного пристрою Xbox залишається невідомою. Однак ходять чутки, що консоль наступного покоління буде портативною приставкою, що підключається, як Nintendo Switch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно президент компанії, Сара Бонд, повідомила про плани компанії на майбутнє і поділилася інформацією про декілька унікальних новинок у сфері апаратного забезпечення, з якими компанія збирається ознайомити публіку в найближчі свята.

Таким чином, Xbox готується представити ігровий аксесуар, який, судячи з усього, буде успішно конкурувати з іншими ігровими пристроями на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.