Абоненти Київстар отримають гарну знижку на перегляд відео

Абоненти Київстар отримають гарну знижку на перегляд відео
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти компанії “Київстар” до кінця місяця можуть скористатися вигідною знижкою на популярні пакети, які дозволяють переглядати відеоконтент високої якості протягом 3 місяців або року. Про це йдеться на сайті мобільного оператора.

Київстар пропонує своїм клієнтам не гаяти часу та скористатися вигідною пропозицією. До 31 березня 2024 року для користувачів платформи кіно та телебачення “Київстар ТВ” діє знижка у розмірі до 56% на пакети “Сімейний” та “Преміум HD” на 3 місяці або на рік. Знижку можуть отримати користувачі, які сплатять вартість пакетів карткою.

Таким чином, ті клієнти компанії, які придбають тримісячний пакет “Сімейний”, зможуть заощадити 34%, а ті, хто придбає річний пакет, заощадять 41%. У той же час економія при покупці пакету “Преміум HD” на три місяці становитиме 46%, а на рік – 56%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги “Сімейного” пакету полягають у доступі користувачів до 360 ТВ-каналів та 18 000 фільмів, а також улюблених серіалів, шоу та мультфільмів. Пакет “Преміум HD” дозволить переглядати до 400 телевізійних каналів та понад 20 000 контенту VOD-бібліотеки платформи.

Знижку можуть отримати як активні клієнти Київстару, так і “новачки”. Крім того, доступ до відео з економією надається також клієнтам інших операторів мобільного зв’язку та інтернет-провайдерів.

Придбати будь-який із зазначених пакетів можна, скориставшись додатком Київстар ТБ, зайшовши до розділу “Пакети”. Після вибору пакета необхідно перейти до оплати за допомогою банківської картки та внести суму за весь період дії пакета.

Перегляд відео за пакетами “Сімейний” та “Преміум HD” буде доступний для п’яти пристроїв одночасно: смартфон, планшет, ноутбук, Smart TV, приставка. Більше того, є можливість створення дитячого профілю, який можна буде підключити до свого облікового запису, щоб контролювати контент, що переглядається дитиною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.