Штучний інтелект повністю розроблятиме ігри протягом наступного десятиліття

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор NVIDIA Дженсен Хуанг сподівається, що ігри, повністю генеровані штучним інтелектом, стануть реальністю в найближчі п’ять-десять років, вважаючи, що технологія наразі перебуває на другому році цього періоду. Він поділився цією думкою після того, як на конференції NVIDIA з технологій графічних процесорів його запитали, скільки часу знадобиться, щоб гру, створену штучним інтелектом, було випущено.

Відповідаючи на запитання, Хуан сказав: “Через п’ять років ви, ймовірно, опинитеся в місці, де все змінюється в реальному часі, і всі кажуть: “О подивіться, це відбувається”. І тому я б сказав, що протягом наступних п’яти-десяти років, це так і буде”.

Це безумовно сміливий прогноз, який робить Хуан, оскільки ми все ще перебуваємо на ранніх стадіях повсюдного поширення ШІ. Це також призводить до кількох питань. Наприклад, чи буде розвиток штучного інтелекту продовжувати розвиватися такими ж експоненціальними темпами, які ми спостерігаємо в останні два роки. Інше пов’язане з витратами; скільки коштуватиме доступ до обладнання та послуг, необхідних для створення всієї гри?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, цілком логічно, що Хуанг дотримується цієї думки і більш ніж радий поділитися нею на такому заході, як конференція з технологій графічних процесорів. Більше контенту створеного за допомогою ШІ, може означати більше клієнтів NVIDIA. Будемо сподіватися, що ігри, які в кінцевому підсумку створені з використанням ШІ, будуть гідними того, щоб у них грати, а не просто шаблонними враженнями, які заполонили віртуальні вітрини магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.