Ілон Маск анонсував новий мозковий імплант, він поверне людям зір

Ілон Маск анонсував новий мозковий імплант
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск анонсував мозковий імплант компанії Neuralink, який замислюється як пристрій, що дає змогу бачити сліпим людям. Ця людина продовжує вражати своїми інноваційними та революційними ідеями, невпинно прагнучи змінити світ і зробити його кращим. Очікується, що Neuralink Blindsight віддзеркалить його унікальне бачення і принесе нову надію і можливості людям, які зіткнулися з втратою зору.

“Навіть якщо у когось завжди була відсутня можливість бачити, наприклад у тих людей, хто сліпий від народження, ми віримо, що все одно можемо відновити зір за допомогою Neuralink”, – заявив у своєму виступі мільярдер. За його словами, імплант уже випробовують на мавпах. “Blindsight – це наступний продукт після телепатії”, – написав мільярдер у соцмережі X.

Подробиці проекту поки що не розкриваються. Однак, експерти сходяться на думці, що це може бути нова науково-технічна революція. Нагадаємо, що буквально днями вперше в історії людина з чипом Neuralink грала в шахи силою думки. І це справді фантастика.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.