Bloomberg: Apple представить дві базові моделі AirPods у вересні або жовтні

Apple планує представити нове покоління AirPods у вересні або жовтні 2024 року. Про це розповів журналіст Bloomberg Марк Гурман у щотижневій розсилці Power On. Базові AirPods четвертого покоління будуть доступні у двох версіях. Обидві моделі відрізнятимуться новим дизайном із поліпшеною посадкою, а також зарядними кейсами з USB-C. При цьому дорожчі AirPods отримають підтримку активного шумозаглушення і динаміки в кейсі для пошуку навушників через застосунок
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує представити нове покоління AirPods у вересні або жовтні 2024 року. Про це розповів журналіст Bloomberg Марк Гурман у щотижневій розсилці Power On.

Базові AirPods четвертого покоління будуть доступні у двох версіях. Обидві моделі відрізнятимуться новим дизайном із поліпшеною посадкою, а також зарядними кейсами з USB-C. При цьому дорожчі AirPods отримають підтримку активного шумозаглушення і динаміки в кейсі для пошуку навушників через застосунок “Локатор”.

Про поділ базових AirPods на дві моделі Гурман повідомляв ще восени 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує виробити рекордний обсяг AirPods четвертого покоління – орієнтовно 20-25 млн одиниць. Виробництво розпочнеться в травні на підприємствах GoerTek і Luxshare.

Раніше Bloomberg передало, що з оновленням iOS 18 навушники AirPods Pro отримають функцію слухового апарату і перевірки слуху.

AirPods Pro третього покоління вийде у 2025 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.