Приват24 не буде доступним клієнтам – названі терміни

Приват24 не буде доступним клієнтам – названі терміни
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнтів ПриватБанку попередили, що в ніч на неділю, 17 березня, частина послуг не буде доступна. Інформація опублікована пресслужбою банку на сайті.

Фінансові установи попереджають, що в неділю ввечері відбудуться планові технічні роботи в додатку “Приват 24”.

У зв’язку з цим сервіс буде недоступний з 00:00 до 05:00 17 березня. Під час проведення технічних робіт платежі, поповнення мобільних телефонів та грошові перекази будуть недоступні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У банку уточнили, що в цей період не працюватимуть мобільний додаток і веб-версія Приват24.

Крім того, за словами прес-служби ПриватБанку, як правило, планові технічні роботи проводяться вночі, щоб уникнути будь-яких незручностей для клієнтів фінустанови.

Саме в цей час доби більшість клієнтів не здійснюють грошових операцій. Однак банки все одно попереджають клієнтів про планові роботи.

Це важливо, наприклад, коли користувачам потрібно оплатити мобільний зв’язок. У такому випадку краще збільшити залишок на рахунку до кінця робочого дня 16 березня, щоб мати змогу зв’язатися зі своїми близькими.

Таким чином, користувачі можуть відправити гроші родичам, купити товари, поповнити мобільний рахунок або оплатити послуги до кінця робочого дня.

Також рекомендується перенести такі фінансові операції на неділю, коли співробітники Приватбанку завершать роботу і всі сервіси працюватимуть у звичайному режимі.

У банку в повідомленні висловили сподівання, що сподіваються на розуміння клієнтів за заподіяні можливі тимчасові незручності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.