Київстар запровадив нові тарифи: названо ціни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що відомо про зміну комісії на поповнення рахунку у деяких магазинах Київстару. Ця інформація була розміщена на офіційному сайті мобільного оператора Київстар.

Згідно з інформацією від 15 березня 2024 року, поповнення рахунку через термінали самообслуговування зросте в магазинах Черкаської та Тернопільської областей, з комісією 5 %.

Ці зміни пов’язані з підтримкою стратегії регулятора щодо впровадження безготівкових розрахунків та зменшенням фінансового навантаження на партнерів мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як абоненти можуть поповнити баланс мобільного рахунку без сплати комісії. Для цього їм потрібно завантажити додаток у “Мій Київстар” або звернутися до спеціаліста магазину “Київстар” за номером 899 чи надіслати запит на номер *134#.

Скористатися онлайн-банкінгом (Приват, Укрсиббанк, Monobank, Universal bank).

Скористайтеся скретч-карткою – придбайте її в українському магазині та дотримуйтесь інструкцій на упаковці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.