Google назвала дату презентації I/O 2024. Чекаємо на нові Pixel і Android 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google поділилася на своєму сайті для розробників унікальною головоломкою, після проходження якої з’являється дата презентації I/O 2024.

Спробувати пройти головоломку можна за цим посиланням. Захід відбудеться у вівторок, 14 травня, у штаб-квартирі Google в Каліфорнії. Компанія опублікує розклад івенту і список сесій для розробників ближче до I/O 2024.

Очікується, що в рамках цієї презентації Google представить нові функції ШІ, смартфони Pixel 8a і Pixel Fold 2, а також майбутнє масштабне оновлення Android 15.
Крім того, компанія активно працює над інтерфейсами і пристроями доповненої реальності, тому нам цілком можуть анонсувати конкурента Apple Vision Pro, але від виробника Android-пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.