Український провайдер De Novo запускає першу національну хмарну платформу для штучного інтелекту та машинного навчання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська компанія, яка спеціалізується на хмарних сервісах та послугах ЦОД, De Novo представила нове рішення для завдань штучного інтелекту (ШІ) та машинного навчання. Ця інноваційна платформа стала першою у своєму роді на національному рівні.

Інноваційні послуги від De Novo спрямовані на інженерів, що займаються машинним навчанням. Особливість їх полягає в прозорому ціноутворенні, що дозволяє користувачам передбачати витрати, та в значно нижчій вартості в порівнянні з аналогічними послугами гіперскейлерів.

Інфраструктура De Novo ґрунтується на графічних процесорах Tensor Core NVIDIA H100. Це дозволяє значно прискорити процес навчання моделей штучного інтелекту та підвищити продуктивність розробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках нового рішення доступні дві основні послуги:

– ML Cloud – розширена та функціональна платформа, яка надає інженерам з машинного навчання повноцінне робоче середовище;

– Tensor Cloud та HTI – потужна, надійна та керована обчислювальна інфраструктура, що базується на тензорних процесорах та контейнерних технологіях у хмарному середовищі.

Детальну інформацію про нові хмарні сервіси De Novo для штучного інтелекту та машинного навчання можна знайти на офіційному веб-сайті компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОDe Novo

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.