Vodafone підвищує вартість тарифів абонентам: озвучено суми

Vodafone підвищує вартість тарифів абонентам: озвучено суми
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний мобільний оператор Vodafone підготував неприємний сюрприз у вигляді підвищення цін. Скільки доведеться платити?

Згідно з повідомленням компанії, зміни торкнуться всіх тарифних планів. Однак зросли лише деякі обсяги мегабайтів.

Причинами підвищення цін мобільні оператори називають витрати на підтримку своїх мереж на оптимальному рівні та необхідність їх відновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, тарифи “Супернет Старт” зросли на 25 гривень до 200 гривень. У вартість включено 5 ГБ мобільного інтернету.

Вартість безлімітного тарифу SuperNet Unlim становить 410 грн на місяць, ціна зросла на 50 грн. Інший тарифний план, SuperNet Pro, коштує на 35 грн більше, але включає 10 ГБ мобільного інтернету.

Також повідомляється, що тарифні плани “Лайт+”, “СуперНет Старт 2019” та “СуперНет Турбо 2019” подорожчали на 20-30 грн. Компанія додала додатковий трафік для користувачів цих тарифних планів.

Для нових абонентів мобільний оператор запустив нову акцію, згідно з якою тарифний план “Джойс” “включає два пакети послуг”. Зокрема, нові абоненти Vodafone Joice отримають додаткові кілька тижнів спілкування.

У компанії підкреслили, що розуміють важливість спілкування у складних ситуаціях. Тому, щоб абонентам було легше користуватися новими номерами, Vodafone включив до стартового пакету Joice не один, а два пакети послуг. Спеціальна акція діє з 26 лютого 2024 року, йдеться у повідомленні.

Щоб скористатися двома пакетами послуг, стартовий пакет необхідно активувати, зробивши перший телефонний дзвінок або скориставшись послугою мобільного інтернету в період дії акції.

Після цього акція активується автоматично. Нові абоненти можуть одразу користуватися обраним тарифним планом і насолоджуватися перевагами телекомунікацій Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.