Тім Кук знявся в проморолику Apple Vision Pro

Тім Кук знявся в проморолику Apple Vision Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Porsche представив свій новий електромобіль Taycan Turbo GT, а також анонсував додаток Race Engineer Cockpit для Apple Vision Pro.

Porsche вже співпрацює з Apple над використанням CarPlay у старих автомобілях та подальшою інтеграцією з майбутніми версіями програми. Представляючи новий електромобіль Taycan Turbo GT EV, генеральний директор Porsche Олівер Блюм також подякував Apple за партнерство.

Презентація включала в себе побиття рекорду кола на електромобілях, і частина презентації Porsche показала, що Блюм спостерігав за подією на екрані Apple Vision Pro. Окрім телевізійної трансляції, Блюм також міг бачити вид з автомобіля, а також постійно оновлювані дані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Вітаю вас і команду Porsche з новим рекордом, який ви встановили з цим неймовірним новим автомобілем”, – сказав Тім Кук у відеоролику Porsche. “Саме такі надзвичайні досягнення показують світові, що може статися, коли команда неймовірно відданих своїй справі людей збирається разом, щоб прокласти новий шлях до великої ідеї”.

“Porsche завжди славився своєю досконалістю, і ми пишаємося тим, що деякі наші продукти відіграють важливу роль у вашій діяльності”, – продовжив він. “І дуже приємно бачити, що Apple Vision Pro допомагає переосмислити досвід водіння на треку”.

“Я глибоко переконаний, що просторові обчислення мають потенціал для революції практично в кожній галузі, – продовжив він. “І ви демонструєте один з багатьох способів, як Apple Vision Pro зробить неможливе можливим”.

Блюм оголосив, що його додаток для перегонів стане доступним для користувачів Apple Vision Pro. “Я впевнений, що ми приготували для вас кілька сюрпризів”, – додав він.

У 2020 році Porsche Taycan став першим автомобілем, який повністю інтегрував Apple Music. Окрім включення доступу до сервісу в автомобілі, Porsche оголосив про створення спеціальних плейлистів для нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.