Стала відома європейська ціна Samsung Galaxy Book 4 Edge на базі Qualcomm Snapdragon X Elite

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung працює над новим доповненням до серії Galaxy Book під назвою Galaxy Book 4 Edge. Це перший ноутбук компанії на базі процесора Qualcomm Snapdragon X Elite.

Реклама

Нещодавно ноутбук з’явився на тестовій платформі Geekbench, продемонструвавши вражаючу продуктивність. Завдяки витоку інформації від Роланда Куандта з WinFuture, ми тепер знаємо подробиці про ціни на Samsung Galaxy Book 4 Edge в Європі. Але спочатку трохи деталей.

Всередині знаходиться процесор Snapdragon X Elite. Це 12-ядерна ARM SoC з новими процесорними ядрами “Oryon” і “Phoenix”, розробленими колишніми дизайнерами чіпів Apple.

Очікується, що завдяки новій платформі Qualcomm Galaxy Book 4 Edge буде працювати від батареї значно довше, ніж його аналоги на базі Intel. Чутки також припускають, що процесор може поставлятися з інтегрованим 5G-модемом, хоча це ще не було офіційно підтверджено.

Крім того, очікується, що ноутбук матиме 14-дюймовий дисплей, 16 ГБ оперативної пам’яті (без можливості розширення) та твердотільний накопичувач на 512 ГБ.

З усім цим, Galaxy Book 4 Edge коштуватиме близько 1800 євро. Тож це, безумовно, преміальна пропозиція, як і інші моделі лінійки Galaxy Book 4 від Samsung. Для порівняння, Galaxy Book 4 Pro з 14-дюймовим дисплеєм і процесором Intel Core коштує 1899 євро.

Дивно, але очікувана ціна Galaxy Book 4 Edge навіть вища, ніж у нового Apple MacBook Air M3 в Німеччині, де 13-дюймова модель наразі доступна за 1759 євро.

Щодо доступності, повідомляється, що Samsung Galaxy Book 4 Edge не з’явиться у продажу, ймовірно, до червня. Залишається тільки з’ясувати, як цей ноутбук на базі ARM буде працювати і чи зможе він дійсно кинути виклик домінуванню Apple на ринку преміум-ноутбуків.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ