Чутки: Apple випустить 8,5 мільйона OLED-моделей iPad Pro цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple замовила у південнокорейських постачальників 8,5 мільйона панелей OLED-дисплеїв для своїх майбутніх моделей iPad Pro, які, як очікується, з’являться вже цього місяця. Це оновлення стане найбільшим з 2018 дизайнерським апдейтом лінійки Pro.

Apple покладається на різних постачальників OLED-дисплеїв для майбутніх ~11- та ~13-дюймових моделей iPad Pro, причому Samsung Display виробляє виключно ~11-дюймові панелі, а LG Display – ~13-дюймові. Виходячи з поточних замовлень, Samsung виробить 4 мільйони пристроїв у 2024 році, а LG – 4,5 мільйона, що, можливо, говорить про те, що більша модель буде трохи популярнішою.

Інсайдери стверджують, що поділ праці пов’язаний зі зміною прогнозу попиту Apple на OLED-моделі iPad Pro, а також з нестабільністю виробничих потужностей та обсягів випуску продукції в обох постачальників, які ще не опанували вимог компанії до нових технологій виробництва панелей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, Apple прагне «неперевершеної» якості дисплея, а також дизайну, що дозволяє зменшити товщину і вагу iPad Pro.

Кількість OLED-панелей, які Apple замовить у Samsung та LG, може змінитися після виробництва первісної кількості, залежно від коливань обсягів виробництва та можливих коригування прогнозу попиту на нові OLED-моделі iPad Pro. Останній прогноз Apple з постачання, як кажуть, знизився в порівнянні з 10 мільйонами пристроїв, які були заплановані на 2024 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.