Київстар дарує безкоштовний доступ до відео для всіх абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Київстар вирішили зробити приємний сюрприз для всіх абонентів, які переглядають відеоконтент на платформі Київстар ТБ. Найближчими днями доступ до фільмів про сильних жінок, які досягли великих висот, а також до улюбленого відео та мультфільмів буде абсолютно безкоштовним, повідомляється на сайті компанії.

У Київстар наголосили, що у період з 7 по 10 березня всі абоненти можуть на легальній основі переглядати як серіали та шоу, так і фільми та дитячі відео, причому зробити це можна абсолютно безкоштовно. Крім цього, на платформі Київстар ТБ створено спеціальну добірку фільмів, героями яких є сильні та цілеспрямовані жінки, а також йдеться про гострі соціальні проблеми.

Наголошується, що вільним доступом до відеоконтенту можуть скористатися як абоненти, які вперше користуються платформою, так і ті, хто давно переглядає відео за допомогою Київстару ТБ. Більше того, подарунком від Київстару можуть скористатися навіть ті, хто не є їх абонентом або користуються послугами інших інтернет-провайдерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того щоб отримати доступ до платформи, необхідно лише пройти реєстрацію та вказати свій мобільний номер. Для перегляду зараз доступно понад 20 000 серіалів, фільмів, шоу та мультсеріалів, а також 400 телевізійних каналів.

Також у VOD-бібліотеці на платформі Київстар ТБ варто приділити увагу важливим кінострічкам українського виробництва, які вже встигли здобути світові кінопремії. Також на платформі представлені фільми таких кінокомпаній як Warner Bros., Disney, Paramount.

У планах компанії «Київстар» у 2024 році стоїть поповнення бібліотеки на платформі ще багатьма серіалами та фільмами нових всесвітньо відомих кіностудій.

У Київстар попередили, що ця пропозиція не поширюється на контент із категорії “Покупка”, оскільки таке відео оплачується на вимогу правовласників.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.