Чутки: Apple планує випустити 20-дюймовий MacBook зі складним екраном у 2027 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами аналітика Apple Мінг-Чі Куо, компанія планує випустити 20-дюймовий MacBook зі складним екраном приблизно за три роки.

“Єдиний складний продукт Apple з чітким графіком розробки – 20,3-дюймовий MacBook, який, як очікується, надійде в масове виробництво в 2027 році”, – заявив Куо у своєму сьогоднішньому посту в X.

Він не надав додаткових подробиць про пристрій.

Куо став третім джерелом, яке згадало про можливість появи 20-дюймового макбука, поряд з аналітиком індустрії дисплеїв Россом Янгом і корейським ресурсом The Elec.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільшим ноутбуком, який Apple продає зараз, є 16-дюймовий MacBook Pro. Також компанія колись випускала 17-дюймовий MacBook Pro, який було знято з виробництва у 2012 році. Новий складний ноутбук матиме екран розміром близько 20 дюймів по діагоналі при повному розкритті, але Куо не повідомив жодних подробиць про зовнішній вигляд пристрою.

За словами Куо, 20-дюймовий MacBook – єдиний складний продукт Apple зі зрозумілим графіком розробки, що говорить про те, що складні iPhone та iPad не з’являться найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.