“Monopay” від monobank змінює свою назву: Олег Гороховський озвучив причину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співзасновник банку monobank, Олег Гороховський, оголосив про перейменування сервісу monopay. Це рішення було ухвалено через часті непорозуміння користувачів, які вважали, що цей сервіс працює виключно з картками monobank.

“Наш сервіс monopay, який ми запустили на початку осені 2021 року, надавав можливість бізнесу приймати платежі на своєму вебсайті. За цей час до нас приєдналось понад 24 000 продавців, які отримали майже 10 мільйонів платежів через наш еквайринг”, – зазначив Гороховський у своєму оголошенні в Telegram.

За його словами, згодом стало очевидно, що назва monopay вводить користувачів в оману, оскільки вони думали, що можуть оплачувати послуги виключно картками monobank, хоча сервіс підтримує й інші методи оплати. На сайті еквайрингу було вказано, що користувачам доступні також оплата через гаманці Apple Pay та Google Pay, а також ручне введення реквізитів картки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Тепер наш інтернет-еквайринг отримав нову назву – plata, щоб уникнути подібних непорозумінь. Якщо ви бачите опцію оплати через plata, то не соромтеся користуватися нею, навіть якщо у вас немає картки monobank”, – додав Гороховський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.