Apple активно працює над MacBook із 20,3-дюймовим гнучким дисплеєм з 20,3-дюймовим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Мінг-Чі Куо розповів, що Apple працює над ноутбуком із гнучким дисплеєм. Експерт спирається на опитування учасників ланцюжка поставок.

Модель MacBook з 20,3-дюймовим гнучким дисплеєм – єдиний проєкт Apple зі складним екраном, для якого є “конкретний графік розробки”. Куо вважає, що серійне виробництво пристрою почнеться у 2027 році.

Ймовірно, йдеться про аналог ноутбука Lenovo ThinkPad X1 Fold, який позбавлений фізичної клавіатури: вся його внутрішня поверхня вкрита дисплеєм, що згинається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2022 році аналітик Display Supply Chain Consultants Росс Янг повідомив, що Apple вивчає ідею складних ноутбуків. Тоді ж Марк Гурман з Bloomberg заявив, що Купертіно зацікавлене у випуску складного пристрою з 20-дюймовим дисплеєм.

Чутки про роботу Apple над продуктом зі складним дисплеєм ходять з кінця 2010-х років. У різний час вважалося, що корпорація готує спеціальну версію iPhone в дусі Galaxy Z Flip або iPad як Galaxy Z Fold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.