Microsoft може представити Surface Pro 10 і Surface Laptop 6 вже 21 березня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні Surface Pro 10 та Surface Laptop 6 від Microsoft отримають значне оновлення дисплеїв і будуть представлені вже цього місяця. Інформація походить зі звіту Windows Central, який показав, що обидва пристрої перейдуть на OLED-панелі і, можливо, будуть представлені 21 березня.

OLED-екрани стають все більш поширеними на ринку ноутбуків преміумкласу, оскільки вони забезпечують більш глибокий чорний колір, яскраві кольори та чудову контрастність. Microsoft є одним з небагатьох виробників, які ще не впровадили технологію OLED для своїх ноутбуків.

Однак, схоже, це змінюється з появою нових ноутбуків Surface. Очікується, що завдяки впровадженню OLED-панелей обидві нові моделі Surface також підтримуватимуть HDR-контент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у звіті йдеться про те, що і Surface Pro 10, і Surface Laptop 6 будуть доступні у версіях як на базі процесорів Intel, так і Qualcomm.

Моделі на базі Intel, ймовірно, будуть оснащені новітніми процесорами Intel Core Ultra з акцентом на можливості штучного інтелекту, які з’являться у квітні. Тим часом версії на базі Arm, ймовірно, використовуватимуть чіп Qualcomm Snapdragon X Elite, з очікуваним вікном випуску в червні.

Візуально Surface Pro 10 значною мірою збереже дизайн Surface Pro 9, з деякими помітними доповненнями. Це включає оновлену ширококутну вебкамеру зі студійними ефектами та інтегрований зчитувач NFX.

За чутками, Surface Laptop 6 отримає більш суттєвий редизайн з меншими рамками дисплея та закругленими кутами, натхненний існуючою лінійкою Surface Laptop Studio.

Очікується, що він також матиме новий тактильний тачпад і розширений вибір портів, включаючи два USB-C, порт USB Type-A, Surface Connect і спеціальну клавішу Copilot, інтегровану в клавіатуру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.