Instagram глобально оновився: що нового

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Команда соцмережі повідомила в офіційному блозі про додавання нових функцій в Instagram, включно з можливістю редагувати повідомлення в листуваннях, закріплювати і персоналізувати чати.

Реклама

Повний список нововведень

Редагування повідомлень. Можна виправити будь-яку помилку. Але є нюанс: фіча працює тільки протягом 15 хвилин після надсилання тексту. Щоб внести зміни, натисніть і утримуйте надіслане повідомлення, потім виберіть “Змінити” в меню, що розкривається.

Закріплення чатів. Опція спрощує доступ до важливих листувань. Закріплені чати будуть показуватися у верхній частині папки “Вхідні”. Щоб активувати опцію, проведіть пальців вліво або натисніть і утримуйте чат, а потім виберіть “Закріпити”.

Налаштування статусу “Переглянуто” від співрозмовників. Повідомлення про прочитання дають змогу іншим користувачам дізнатися, що ви прочитали їхнє повідомлення. Тепер ви можете ввімкнути або вимкнути цю опцію для своїх чатів. Це робиться через налаштування акаунта -> Повідомлення та відповіді в історіях -> Звіти про прочитання.

Збереження стікерів в обране. Тепер ви не втратите улюблені стікери в особистих повідомленнях. Натисніть і утримуйте наклейку, яку хочете зберегти, і ви знайдете її вгорі наступного разу, коли перейдете до стікерів. Також можна зберегти GIF-файли, відео, фото та голосовухи. Щоб скористатися ними, натисніть і утримуйте повідомлення, на яке хочете відповісти, і виберіть “Відповісти” (з’являться всі доступні варіанти).

Персоналізація чатів. Вибирайте теми для чату під настрій. Серед нових варіантів – “Любов” (скоро буде анімованою), “Льодяник”, “Аватар: Повелитель стихій” та інші. Щоб змінити тему чату, торкніться назви чату вгорі, перейдіть у розділ “Теми” і виберіть відповідну.

Описані нововведення вже доступні в додатку всім користувачам, у яких встановлено останню версію соцмережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: