Apple анонсувала нові моделі MacBook Air із чіпом M3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple оголосила про випуск нових моделей MacBook Air з діагоналлю 13 та 15 дюймів, оснащених чіпом M3.

На додаток до процесора M3, нові MacBook Air отримали підтримку Wi-Fi 6E, режими роботи мікрофона Voice Isolation і Wide Spectrum, а також покращену чистоту голосу при аудіо- та відеодзвінках.

Apple стверджує, що новий MacBook Air на 60% швидше моделі M1 і в 13 разів швидше за найшвидший MacBook Air на базі Intel. Завдяки більш швидкому та ефективному нейронному движку Apple стверджує, що MacBook Air, як і раніше, є «кращим споживчим ноутбуком для штучного інтелекту». Крім того, в ньому з’явився механізм декодування AV1, що забезпечує більш ефективне та якісне відтворення відео зі стрімінгових сервісів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки чіпу M3 MacBook Air на 60% швидше моделі з чіпом M1 і в 13 разів швидше за найшвидший MacBook Air на базі Intel. А завдяки більш швидкому та ефективному нейронному двигуні в M3 MacBook Air продовжує залишатися найкращим у світі споживацьким ноутбуком для ІІ. 13- та 15-дюймові MacBook Air відрізняються напрочуд тонким і легким корпусом, часом автономної роботи до 18 годин, приголомшливим дисплеєм Liquid Retina та новими можливостями, включаючи підтримку до двох зовнішніх дисплеїв та в 2 рази швидший Wi-Fi порівняно з попереднім поколінням .

Нові моделі Apple MacBook Air із чіпом M3 підтримують до двох зовнішніх дисплеїв при закритій кришці ноутбука.

Моделі MacBook Air попереднього покоління з чіпом M2, які Apple продає досі, офіційно підтримують лише один зовнішній дисплей із роздільною здатністю до 6K при частоті 60 Гц.

На відміну від них, нові 13- і 15-дюймові моделі MacBook Air підтримують один зовнішній дисплей з роздільною здатністю до 6K при частоті 60 Гц при відкритій кришці ноутбука і два зовнішні дисплеї з роздільною здатністю до 5K при частоті 60 Гц при закритій кришці.

Прийом попередніх замовлень на новий MacBook Air починається вже сьогодні, а сам його буде відправлено покупцям у п’ятницю, 8 березня. Він, як і раніше, доступний у кольорах Midnight, Starlight, Space Gray та Silver, а його стартова ціна складає $1099.

Крім того, сьогодні компанія Apple зняла з виробництва 13-дюймовий MacBook Air із чіпом M1, вперше випущений у листопаді 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.