ЗМІ: Apple представить кілька новинок вже цього тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про презентацію Apple заявив аналітик Bloomberg Марка Гурман. За його словами, компанія покаже нові моделі планшетів і ноутбуків вже днями, а разом з тим розширить каталог фірмової периферії та аксесуарів.

Журналіст стверджує, що каталог бренду поповнять чергові версії iPad Pro, iPad Air, MacBook Air, а також оновлені Magic Keyboard та Apple Pencil. Заодно очікується розширення асортименту чохлів для iPhone 15 та Plus та ремінців для Apple Watch. Нарешті, ходять чутки про нову приставку Apple TV, колонку HomePod з екраном та прошивку iOS 17.4 з новими функціями.

Згідно з джерелом, окремого заходу щодо запуску цих пристроїв та аксесуарів не буде – натомість компанія просто опублікує інформацію про новинки на своєму сайті, а вже пізніше запустить маркетингову кампанію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За неофіційними даними, новий iPad Pro отримає OLED-екран, чіп M3, тонкий корпус та підтримку бездротової клавіатури. Моделі iPad Air приписують процесор M2 та 12,9-дюймову версію. MacBook Air має перейти на процесор M3 і отримати модулі Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3. А клавіатура Magic Keyboard, за чутками, матиме збільшений трекпад. Сама Apple публікацію аналітика не прокоментувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.