Українські кіберфахівці зламали сервери міноборони рф та отримали доступ до конфіденційної інформації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціалісти Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР) здійснили успішну DDoS-атаку на сервери міноборони російської федерації, яка дозволила їм отримати не лише програмне забезпечення для захисту та шифрування інформації, що використовувалося в російському військовому секторі, але й величезний обсяг секретної службової документації.

Серед отриманих документів були накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між понад 2000 структурних одиниць силового відомства росії. Ця інформація дозволяє зрозуміти структуру російського військового відомства та його ланок.

“Аналіз отриманих даних дозволив ідентифікувати генералітет, інших високих керівників структурних підрозділів мо рф, а також їх заступників, помічників та інших спеціалістів, які використовували програмне забезпечення для електронного документообігу під назвою ‘бюрократъ‘”, – повідомило ГУР.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В розпорядженні воєнної розвідки України опинилась службова документація заступника міністра оборони рф тимура іванова, який відіграв важливу роль у кібератаках.

Цей успіх кіберфахівців ГУР став показником високого рівня української кібербезпеки та здатності державних структур відстоювати суверенітет країни в інформаційному просторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.