Apple працює над дизайном чипів на базі 2-нанометрового техпроцесу TSMC

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За повідомленням із південнокорейського сайту gamma0burst, компанія Apple працює над дизайном чіпів на базі 2-нанометрового техпроцесу TSMC. Було знайдено інформацію у профілі співробітника Apple на LinkedIn, що вказує на партнерство з тайванським ливарним заводом та початок роботи над 2 нм чіпами.

Реклама

Apple має тісні стосунки з TSMC та отримує переважний доступ до їх виробничих послуг. Попередні звіти говорили про зв’язок Apple із покращеною версією 3 нм техпроцесу для майбутніх чіпсетів M4 та Bionic A18.

Також повідомляється про те, що Apple стане найбільшим клієнтом TSMC за обсягом виробництва пластин із удосконаленого техпроцесу TSMC 3 нм. Очікується, що Apple буде першою компанією, яка отримує чіпи, вироблені за майбутнім 2 нм техпроцесом TSMC, який буде запущено у виробництво у другій половині 2025 року. Цей техпроцес забезпечить збільшення швидкості або зниження енергоспоживання порівняно з чіпами, виготовленими за технологією 3 нм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: