Представлено ігровий міні-ПК AOOSTAR GEM12 Pro з процесором Ryzen 7 8845HS, сканером відбитків пальців і вбудованим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія AOOSTAR випустила новий міні-ПК під назвою GEM12 Pro. Цей компактний комп’ютер призначений для геймерів, які хочуть заощадити простір, не втрачаючи при цьому в продуктивності. Його особливістю є вбудований екран та сканер відбитків пальців.

GEM12 Pro оснащується потужними процесорами AMD Ryzen, включаючи такі варіанти, як Ryzen 7 8845HS. Він може мати до 32 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ пам’яті для зберігання даних, що робить його швидким і достатньо містким для більшості ігор та програм. Вбудована графіка Radeon 780M допомагає йому плавно запускати ігри.

Однією з унікальних особливостей цього міні-ПК є його екран, на якому може відображатися системна інформація або особисті фотографії, а також сканер відбитків пальців для легкого та безпечного входу в систему. Він також оснащений портом OCuLink, щоб ви могли підключити його до зовнішньої графічної док-станції для ще кращої продуктивності в іграх. GEM12 Pro має кілька інших портів для підключення пристроїв і дисплеїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AOOSTAR оснастила GEM12 Pro системою охолодження, яку вони називають “Glacier 3.0”, що допомагає підтримувати міні-ПК в прохолодному стані навіть під час інтенсивної роботи.

Стартова ціна на GEM12 Pro становить 2699 юанів (близько $347) за базову модель в Китаї. Хоча наразі вона доступна лише в Китаї, AOOSTAR зазвичай випускає свої продукти на міжнародний ринок, тож незабаром вона може з’явитися і в інших країнах.

До речі, AOOSTAR вже представив ігровий міні-ПК GEM10 для світового ринку. Наразі він доступний для попереднього замовлення за ціною близько $549, а доставка очікується з 8 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.