Megogo виходить на новий ринок: відтепер сервіс працює в Румунії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Український медіасервіс Megogo оголосив про свій вихід на ринок Румунії. Зазначається, що це вже п’ятнадцятий ринок, на якому Megogo збирається надавати свої послуги. Суму інвестицій, яку компанія планує вкласти у розвиток бізнесу в цій країні, наразі не розголошується.

Реклама

Пакет послуг:

  • Стандартне онлайн-ТБ з великою кількістю інтерактивних функцій.
  • Більше 1000 фільмів та мультфільмів у бібліотеці, яка буде регулярно поповнюватися.
  • Два пакети: безкоштовний, доступний лише певний перелік телеканалів; платний Optim TV, який містить більше 100 каналів, включаючи преміальні.

Костянтин Пандела, який має понад 15-річний досвід роботи у телевізійній індустрії Румунії, візьме на себе керування бізнесом Megogo в цій країні. Раніше він працював у компаніях Romtelecom, Telekom Romania та Orange Romania – провідних гравцях на румунському ринку.

Додаток Megogo вже доступний для завантаження через Google Play та App Store, а також на Smart TV. Незабаром його буде можливо встановити та на ігрових консолях.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAIN.UA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: