Інсайдер розкрив подробиці про 16 нових гаджетів Apple, які вийдуть у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал MacRumors, посилаючись на анонімне джерело, опублікував подробиці про чіпи, якими будуть оснащені нові гаджети Apple, заплановані на поточний рік.
За даними інсайдерів, компанія готує 16 нових продуктів. Цікаво, що до них увійшли 8 невипущених пристроїв Apple з чіпами A14 Bionic, A17 Pro і M2.

Швидше за все, йдеться про наступні гаджети:

A14 Bionic – настільки старий чіп може бути встановлений у дві моделі базового iPad 2024 року (тільки Wi-Fi/Wi-Fi + стільниковий модуль) або у гаданий смарт-дисплей Apple (гібрид HomePod з планшетом);
A17 Pro – топовий мобільний процесор, який поки що використовується тільки в iPhone 15 Pro і Pro Max, може дебютувати в iPad mini 7-го покоління в конфігураціях Wi-Fi та Wi-Fi + стільниковий модуль;
M2 – цим чіпом будуть оснащені чотири моделі iPad Air 6-го покоління. Мова йде про дві версії (тільки Wi-Fi/Wi-Fi + стільниковий модуль) з 10,9-дюймовим екраном і двох з 12,9-дюймовим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще 8 ідентифікаторів належать до чіпів, якими будуть оснащені моделі iPhone 16 та iPad Pro OLED. Цікаво, що інсайд вказує на однакові чіпи A18 у всій лінійці iPhone 16. Швидше за все, базові моделі отримають звичайний чіп A18 Bionic, а iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro-Max – A18 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.