Нове покоління Apple Vision Pro відкладено до 2027 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики прогнозують, що Apple, можливо, ще навіть не розпочала розробку нового покоління своєї гарнітури віртуальної реальності, відомої як Vision Pro. На їхню думку, компанія може відкласти випуск наступної версії гарнітури до кінця 2025-го або початку 2026-го року. Однак, на відміну від попередніх чуток, очікується, що істотних змін у новому поколінні не буде.

Ймовірно, Apple може зосередитися на зниженні вартості гарнітури, зменшуючи витрати на виробництво. Це, своєю чергою, може призвести до збільшення доступності пристрою для ширшої аудиторії.

Незважаючи на те, що не очікується значних інновацій, багато користувачів все одно з нетерпінням очікують виходу нового покоління Vision Pro, сподіваючись на поліпшення в якості зображення, ергономіці та продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У будь-якому разі, до офіційного оголошення Apple про свої плани, будь-які припущення залишаються лише здогадками. Компанія має репутацію виробника інноваційних продуктів і може здивувати всіх, представивши нові технології, які перевернуть уявлення про віртуальну реальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.