Samsung планує випустити дві моделі складного флагмана Galaxy Z Fold 6: звичайну та більш потужну версію Ultra з камерою на 200 Мп

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вже було безліч чуток про майбутній Samsung Galaxy Z Fold6, включаючи набір детальних рендерів, але новий звіт від WinFuture припускає, що ми побачимо дві нові моделі Fold6 замість однієї. Як повідомляється, Samsung намагається розділити свою лінійку Z Fold, представивши модель Ultra, як і в серії Galaxy S. Нові чутки припускають, що ми побачимо звичайний Galaxy Z Fold6 з внутрішнім кодовим ім’ям Q6 і більш потужний Galaxy Z Fold6 Ultra з кодовим ім’ям Q6A.

Реклама

Точні відмінності між двома моделями Z Fold6 все ще обговорюються, але новий звіт вказує на більш потужні камери на Ultra з чутками про 200-мегапіксельну основну камеру ISOCELL HP2, як і на S24 Ultra.

Також повідомляється, що Z Fold6 Ultra запропонує додаткову підтримку стилуса, більший обсяг пам’яті та сховища, а також більші розміри обкладинки та основного дисплея. Samsung також може запропонувати оновлений дизайн шарнірів з менш помітними складками на дисплеї Z Fold6 Ultra.

Очікується, що Samsung запустить свої нові складні пристрої в липні, де ми також очікуємо побачити запуск Galaxy Ring.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: