Застосунок “Повітряна тривога” отримав важливе оновлення: що змінилося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розробники застосунку “Повітряна тривога”, Ajax Systems та Stfalcon, представили оновлення до версії 6.0. Ця версія включає нову функцію, яка сповіщатиме користувачів про підвищену небезпеку в окремих містах та громадах.

Реклама

Оновлення включає наступні можливості:

  1. Сповіщення про наближення ракети чи безпілотника: Це важливе попередження приходить додатково до звичайних сповіщень про загальну тривогу. Воно дозволяє людям знати, що загроза є саме для їхнього місця перебування.
  2. Налаштування гучності сповіщення “Підвищена небезпека!”: Ця функція дає можливість користувачам налаштовувати гучність сповіщення, щоб вони були чутнішими та чіткими.
  3. Сповіщення, якщо повідомлення “Підвищена небезпека!” перестають надходити: Це важлива функція, яка попереджає користувача, якщо сповіщення перестають приходити. Це може бути важливим сигналом про те, що додаток не працює належним чином.

Користувачам необхідно переконатися, що на їхніх пристроях встановлено останню версію iOS або Android, щоб отримати оновлення. Це оновлення має завантажитися автоматично, але якщо цього не сталося, його можна оновити вручну або встановити знову.

“Повітряна тривога” вже завантажили більше ніж 26 мільйонів разів і використовують більш як 6 мільйонів користувачів. Додаток дозволяє отримувати сповіщення про різні загрози, такі як ракетні удари, артилерійські обстріли, вуличні бої, радіаційні та хімічні загрози, а також важливі повідомлення від ОВА та Цивільного Захисту України.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAjax Systems

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: