Viber отримає довгоочікувану функцію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У месенджер Viber з’явиться можливість сортувати чати за папками. Про це компанія Rakuten повідомила на своєму сайті.

Реклама

Функція працюватиме так само, як і в месенджері Telegram. У програмі можна створити до п’яти папок на додаток до вкладки з усіма листуваннями. Чати, канали та спільноти можна розміщувати в одній папці або кількох. Але є кілька винятків. У папки не вдається додати приховані чати та повідомлення від компаній чи клієнтів.

Розробники зазначили, що користувачі зможуть перейменовувати вкладки. Також вони матимуть можливість відзначати всі чати в папці як прочитані. Керувати вкладками можна через розділ «Додатково» на головному екрані. Також користувачі, які мають більше 10 чатів, зможуть побачити нову функцію при відкритті програми.

Папки з’являться у Viber 22.0. Оновлення поступово додадуть усім користувачам. Функцію поширять протягом кількох місяців.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: