Huawei представила нові розробки на виставці MWC 2024

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

26 лютого в Барселоні офіційно відкрилася Міжнародна виставка мобільних технологій MWC 2024. У межах заходу компанія Huawei CBG розповіла про плани розвитку та продемонструвала лінійку флагманських пристроїв, створених у межах концепції “Випереджаючи тренди”.

У 2023 році Huawei посіла третє місце у світовому рейтингу ринку преміум-смартфонів, де частка компанії склала 5%. До кінця 2023 року міжнародні поставки переносних пристроїв Huawei перевищили 150 мільйонів, а призначена для користувача база застосунку HUAWEI Health склала 450 мільйонів. Завдяки досягненням у галузі носимих пристроїв, Huawei п’ятий рік поспіль утримує лідерські позиції на китайському ринку смарт-годинників. Крім того, у 2023 році компанія відзначила 10 років від дня випуску першого планшета, відтоді Huawei поставила користувачам понад 100 мільйонів планшетів.

Презентована у 2023 році, стратегія “Випереджаючи тренди” націлена на створення продуктів, які поєднують у собі сучасні технології для комфортного способу життя та стильний дизайн. Серед таких пристроїв, можна відзначити HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, перший годинник з використанням елементів золота 18К, навушники HUAWEI FreeClip з інноваційною конструкцією C-bridge design і лінійку смарт-годинника HUAWEI WATCH GT 4, яка вирізняється різноманітністю стилів і дизайнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна із зон стенду Huawei повністю присвячена фітнесу та здоров’ю, розумні носяться пристрої є найбільш істотною часткою бізнесу підрозділу Huawei CBG. У 2023 році Huawei презентувала кілька флагманських переносних пристроїв, включно з HUAWEI WATCH Ultimate, HUAWEI WATCH 4 з новою функцією “Оцінка показників здоров’я” та HUAWEI WATCH GT 4 з додатком “Будь у формі”. Через три місяці після випуску HUAWEI WATCH GT 4 загальний обсяг їхніх світових поставок склав понад 2,5 мільйона одиниць, зробивши цей годинник найбільш продаваним смарт-годинником Huawei.

У рамках виставки були також представлені пристрої для творчих професій, такі як флагманський планшет HUAWEI MatePad Pro 13,2 дюйма. Випуск планшета у 2023 році приурочений до 10-річної річниці з моменту випуску найпершого планшета компанії. HUAWEI MatePad Pro 13,2 дюйма підтримує технологію бездротового зв’язку малого радіусу дії NearLink, яку компанія планує розвивати і в 2024 році.

Також були представлені технології Huawei в галузі мобільної фотографії та обробки зображення. Технологія XMAGE охоплює всі аспекти створення фото: від оптичних систем до технології обробки зображення. У 2023 році було презентовано флагманські пристрої серій HUAWEI Mate 60, HUAWEI P60 та HUAWEI Mate X5 з підтримкою технології XMAGE, завдяки якій користувачі отримали нові можливості для мобільної фотозйомки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.