Більшість геймерів не готові купувати Sony PlayStation 5 Pro тільки заради GTA 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігровий ресурс IGN провів серед аудиторії опитування з метою з’ясувати, чи готові геймери придбати майбутню консоль PlayStation 5 Pro заради однієї гри – Grand Theft Auto 6. Із 18 тисяч користувачів майже 70% відповіли негативно.

Вихід PS5 Pro очікується в другій половині 2024 року або першій половині 2025 року, причому більшість аналітиків схиляються до того, що реліз відбудеться швидше рано, ніж пізно. На старті продажів очікується дефіцит, оскільки Sony і партнерам навряд чи вдасться оперативно випустити достатню кількість пристроїв у період ажіотажного попиту – подібна ситуація спостерігалася і при появі базової версії PS5.

GTA 6 – майбутня комп’ютерна гра в жанрі action-adventure з відкритим світом, що є продовженням популярної серії. Згідно з низкою оцінок, проєкт також можна вважати найбільш очікуваною грою з часів Cyberpunk 2077. Пограти можна буде і на звичайній PlayStation 5, Xbox Series X/S, а також ПК, але на консолях нинішнього покоління графіка і FPS, імовірно, будуть гіршими, ніж на PS5 Pro і потужних комп’ютерах. Втім, ПК-геймерам доведеться почекати: на консолях гра вийде раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.