ЗМІ: Apple експериментувала з Dynamic Island на всю ширину екрана

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple вивчала безліч ідей щодо вирізу (“чубчика”) в iPhone, перш ніж прийшла до нинішнього дизайну Dynamic Island, повідомляє видання MacRumors, яке поділилося ілюстраціями концепцій.

Реклама

До появи Dynamic Island дизайнери компанії експериментували зі спливаючим меню біля правого краю дисплея, де відображалися час, сигнал стільникового зв’язку і Wi-Fi, рівень заряду батареї, рівень яскравості дисплея і гучності.

Інший проміжний варіант – приховування вирізу через заповнення верхньої частини екрана чорним кольором. За рахунок контрастності OLED-дисплеїв така область була б майже не відрізнити від решти корпусу, при цьому сприяла економії заряду акумулятора.

Інтерфейс Dynamic Island теж зазнав кілька ітерацій. Спочатку вікно відображалося в повному розмірі постійно, але в підсумку було вирішено зробити його інтерактивним залежно від подій в iOS.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: