ЗМІ: Microsoft готує білу версію Xbox Series X без дисковода

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft планує цього року випустити ігрову консоль Xbox Series X у білому корпусі, пише ресурс eXputer із посиланням на джерела.

У новій моделі не буде дисковода, зате з’явиться покращений радіатор і оновлений роз’єм Nexus.

eXputer вважає, що біла Series X за рахунок відсутності дисковода коштуватиме на 50-100 доларів дешевше, ніж стандартна версія консолі. Реліз пристрою може відбутися в червні-липні 2024 року, хоча терміни можуть переглянути.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше керівництво Xbox анонсувало реліз ігор Grounded, Pentiment, Sea of Thieves, and Hi-Fi Rush на конкуруючих платформах, а також значне поліпшення апаратного забезпечення в наступному поколінні консолей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.