Google підтвердила, що Gmail не закриється у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Gmail не закриється у 2024 році. Поширена в X, колишньому Twitter, обманка змусила Google опублікувати заяву, в якій йдеться про те, що Gmail не залишить нас.

Реклама

Брехня народилася в мережі X завдяки зображенню, на якому було показано повідомлення від Google про те, що Gmail зникне в 2024 році. Це зображення змусило багатьох користувачів почати турбуватися про всю інформацію, яку вони зберігають у поштовому менеджері, що призвело до масової паніки.

Незважаючи на те, що багато облікових записів підтвердили ймовірне рішення компанії, реальність така, що Gmail продовжить функціонувати так само, як і раніше.

Щоб зробити інтригу переконливішою, багато користувачів посилаються на новину про те, що Google видаляє HTML-версію Gmail. Але це ніяк не вплине на роботу сервісу, це означає, що такий спосіб використання електронної пошти більше не буде доступний.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: