Прискорився процес розробки Apple Ring

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Новий звіт вказує на прискорення процесу розробки Apple Ring, припускаючи, що продукт може бути представлений протягом найближчих місяців. Тим часом Samsung готує свою відповідь у вигляді пристрою під назвою Galaxy Ring, який буде представлений на другому заході Galaxy Unpacked в 2024 році.

Реклама

Galaxy Ring буде володіти функціями, які значно перевершать можливості інших пристроїв, що носяться на ринку. Він вимірюватиме не лише кровотік та ЕКГ, а й відстежуватиме сон. Крім того, пристрій буде мати унікальні можливості для управління іншими гаджетами та здійснення бездротових платежів на відстані.

Незважаючи на те, що розробка Apple Ring знаходиться на ранній стадії, вже зараз відомо, що кільця будуть випускатися у трьох розмірах. Це створює певні труднощі для виробників, тому що кільця повинні ідеально підходити кожному користувачеві. Залишається лише гадати, як Apple планує вирішити цю проблему.

Очікується, що другий захід Galaxy Unpacked відбудеться у другій половині липня цього року, і на ньому буде представлено Galaxy Ring. Шанувальники Samsung і шанувальники технологій з нетерпінням чекають можливості випробувати інноваційні функції цього пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: