Продаж складаних смартфонів зріс на чверть

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Продаж складаних пристроїв у 2023 році зріс приблизно на чверть. Це в рамках чергового дослідження з’ясували аналітики компанії TrendForce.

Реклама

Експерти TrendForce підрахували, що за 12 місяців минулого року продаж складаних смартфонів зріс на 25% порівняно з 2022 роком до 15,9 млн одиниць. Зараз вони займають 1,4% світового ринку смартфонів, але вже до 2025 року їхня частка повинна досягти 2%.

Перше місце на ринку складних пристроїв, як і раніше, займає Samsung. У 2023 році частка південнокорейського бренду у цьому сегменті скоротилася під натиском конкурентів на 17 п.п. до 66%, а до кінця 2024 року аналітики очікують зниження частки до 60%.

За Samsung слідує Huawei з 12-відсотковою ринковою часткою. Замикає трійку лідерів на ринку складних пристроїв Xiaomi, частка якої за підсумками минулого року склала 5,4%.

Також аналітики озвучили свій прогноз щодо продажу складних смартфонів. Вони очікують, що в 2024 році продаж смартфонів зі складною конструкцією зросте на 11% до 17,7 млн ​​одиниць.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: