Новини України та Світу

Microsoft запустила автооновлення всіх комп’ютерів із Windows 11 до версії 23H2

Share

Windows 11 версії 23H2 почала поширюватися в жовтні минулого року, але багато користувачів флагманської операційної системи Microsoft відмовилися від оновлення завдяки зручному “опціональному” тумблеру. Інформаційні агенції схопилися за щойно опубліковане (20 лютого) повідомлення. Офіційне сповіщення на панелі Microsoft говорить, що оновлення Windows 11 2023 “переходить у нову фазу розгортання”. Уважні користувачі не будуть раді дізнатися, що “придатні пристрої Windows 11” тепер підлягають автоматичному переходу на версію 23H2. У минулому використовувалася дуже пасивно-агресивна тактика – схоже, компанія Microsoft прагне того, щоб її аудиторія оновилася до своєї останньої та функціональної версії.

NeoWin попередили користувачів про “наближення закінчення опціональних оновлень попередньої версії Windows 11 22H2”. На панелі завдань “23H2” міститься трохи більше контексту – як не дивно, за участю штучного інтелекту: “Це автоматичне оновлення націлене на пристрої з Windows 11, які досягли або наближаються до кінця терміну обслуговування, і воно розвивається на основі машинного навчання (ML) Ми продовжимо навчання нашої інтелектуальної моделі ML для безпечного поетапного розгортання нової версії Windows, щоб забезпечити плавне оновлення”.

У повідомленні Microsoft також наводиться зручний посібник з оновлення: “Якщо у вас є відповідний споживчий пристрій Home або Pro, ви можете оновити його до версії 23H2, відкривши “Налаштування > Windows Update”, увімкнувши опцію “Отримувати останні оновлення, як тільки вони стануть доступними ” і вибравши “Перевірити наявність оновлень”. Коли оновлення буде доступне для вашого пристрою, ви побачите опцію “Завантажити та інсталювати””.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024