Українські defence tech-стартапи отримали можливість приєднатися до міжнародного акселератору MITS – з інвестиціями $200 000

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У співпраці з американськими колегами, українська команда відкрила міжнародний акселератор MITS (МІЦЬ) для розвитку оборонно-технологічних проєктів. Запущена програма передбачає інвестиції в обсязі $200 000, які розподіляться між стартапами для їхнього розвитку та підтримки.

Реклама

Окрім фінансування, учасники акселератора отримають інтенсивний тренінг з розвитку бізнесу, практичні заняття з урахуванням специфіки оборонного виробництва, а також допомогу у підготовці до експорту та залученні іноземних інвесторів. Дана ініціатива покликана стати драйвером розвитку оборонно-технологічного сектору в Україні, забезпечивши Збройні Сили кращими технологічними рішеннями.

В рамках акселератора MITS планується підтримка стартапів таких напрямків, як розробка безпілотних апаратів, засобів радіоелектронної боротьби, екіпірування “солдата майбутнього” та багато іншого. Команди, які вже мають розроблений MVP або є на етапі його розробки, запрошуються до участі в акселераторі. Заявки на участь приймаються до 14 березня 2024 року за посиланням.

Запуск акселератора відбувся за ініціативи американських інвесторів, у тому числі Перрі Бойла, які мають значний досвід у сферах оборони та інвестицій. Спільно зі стратегічними радниками, серед яких д-р Філіп Карбер та Ернест Герольд, команда акселератора має на меті підтримку та розвиток перспективних стартапів у сфері оборонно-технологічних інновацій.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAIN.UA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: