“Приват24 для бізнесу” запустив нову функцію: автоматичне заповнення календаря податкових звітів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“ПриватБанк” розширює функціонал банківської онлайн-системи “Приват24 для бізнесу”. Тепер для підприємців доступна нова функція – “Календар звітів”, яка автоматично заповнює календар податкових звітів з урахуванням історії звітів та даних податкової служби. Цю інформацію повідомили представники банку порталу AIN.UA.

Календар звітів реалізований у розділі “Електронна звітність” вебверсії “Приват24 для бізнесу”. Ця функція дозволяє підприємцям не забувати про терміни подання податкової звітності, а також допомагає вчасно відправляти всі необхідні звіти в податкову службу.

Як це працює

Після входу в меню “Облік та звіти – Електронна звітність” автоматично вмикається функція “Календар звітів”. За допомогою неї користувачі можуть:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– Надсилати запити в податкову службу для завантаження даних до календаря.

– Видаляти звіти, про які нагадування не потрібно.

– Додавати будь-які звіти, а термін подання в “Календарі звітів” буде встановлено автоматично.

Крім того, сервіс “Електронна звітність” також дозволяє відразу сплачувати податки на підставі прийнятого звіту “Податкова декларація платника єдиного податку третьої групи”, вести “Книгу обліку надходжень та витрат”, “Фінансову звітність” та інше.

Бізнес-клієнти “ПриватБанку” тепер можуть легко керувати заробітними платами працівників – створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості прямо зі смартфона. Також через мобільний додаток можна проводити платежі, які потрібно робити через банк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.